Termeni si conditii - MateiFunClub.ro | Oferte pentru copii si adolescenti din Bucuresti

De astazi iti poti posta reducerile proprii. Vrei sa testezi impactul Matei Fun Club gratuit?

Nicio problema: La crearea unui cont nou iti punem la dispozitie 130 Lei in contul tau pentru a promova orice oferta. Bafta!

Termeni si Conditii

1. Acceptul utilizatorului

Accesand si utilizand acest website, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Matei Fun Club SRL sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni si Conditii.

2. Conditii de utilizare

Matei Fun Club SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care este gazduit sau email-urile trimise de pe www.mateifunclub.ro nu contin virusi sau alte informatii cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, Matei Fun Club SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul publicarii lor pe website sau al actualizarii diverselor pagini ale website-ului. Matei Fun Club SRL nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe website.

3. Drepturi de autor

Matei Fun Club SRL detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logourile sunt detinute de catre Matei Fun Club SRL si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in niciun mod.

4. Securitate

La utilizarea website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (adresa de email si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe website cu contul si parola dumneavoastra. În cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Matei Fun Club SRL pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui website vor fi pedepsite conform legii.

5. Notificari pentru utilizatori

Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

  •     sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra;
  •     sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  •     sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
  •     sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  •     sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
  •     sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Matei Fun Club SRL, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  •     ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Matei Fun Club SRL;
  •     ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
  •     sa primiti din partea Matei Fun Club SRL diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura website-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale Matei Fun Club SRL sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Matei Fun Club SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

6. Bonus

Matei Fun Club SRL isi rezerva dreptul de a retrage orice bonus acordat, pe care il considera suspect de frauda (adrese de email multiple care apartin unei singurei persoane).

7. Confidentialitate


Matei Fun Club SRL respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor website-ului. Matei Fun Club SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe website informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

8. Revizuirea acestor Termeni si Conditii

Matei Fun Club SRL, in calitate de administrator al website-ului www.mateifunclub.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Termene si Conditii prin actualizarea lor. sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a website-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Termene si Conditii si utilizarea acestui website sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul website-ului sau in cazul disputelor in care aceste Termene si Conditii si/sau acest website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.