10% REDUCERE la serviciile de curatare tapiterie auto

9 utilizatori se uita in acest moment
Reducere

-10%

Oferta expira in:

07** *** *** - Arata telefon http://www.curataret... Trimite mesaj
Professional Laundry Carpet - Go Clean
vezi pe harta
1168 vizualizari Raporteaza aceasta oferta
Firma noastra ofera, prin intermediul sectiei Go Clean Auto, servicii profesionale de curatare a tapiteriei auto.

Folosim produse si aparate de calitate, selectate cu grija din gamele speciale, oferite de cei mai cunoscuti producatori din domeniu, astfel incat sa asiguram cele mai bune rezultate, spre satisfacerea clientilor nostri.

Solutia oferita de Go Clean Auto asigura curatarea tapiteriilor auto din material textil folosind injectia-extractia de spuma fierbinte. Aceasta permite o curatare excelenta chiar si in situatia textilelor foarte murdare. Asiguram curatarea si igienizarea spatiilor inguste si greu accesibile din interiorul autoturismelor folosind abur fierbinte difuzat la presiune inalta. Aceasta metoda asigura rezultatele dorite chiar si fara a utiliza substante chimice.

Go Clean Auto ofera pachetul Complet pentru curatare tapiterie auto. Acesta contine serviciile de curatare plafon, curatare mocheta, curatare portbagaj, curatare tapiterii scaune, curatare tapiterie bancheta, curatare panouri usi si curatare bord si plastice.

Detalii si preturi, aici -- www.curataretapiterieautotargoviste.ro

Tarife curatare interioare autoturisme, pe componente individuale:
Curatare plafon – 70 lei
Curatare mocheta – 70 lei
Curatare portbagaj – 70 lei
Curatare scaun – 35 lei
Curatare bancheta – 70 lei
Curatare panou usa – 15 lei
Curatare bord si plastice – 60 lei
* Gradul de murdarie al obiectelor din autoturism ce trebuie curatate influenteaza durata de timp necesara pentru operatiile de curatare, precum si pretul final.
* La primirea autoturismului, Go Clean Auto va evalua gradul de murdarie al elementelor ce trebuie curatate. In cazul in care acesta este ridicat, se va aplica un supliment de 50 lei la pretul total al serviciilor selectate.
* Pentru autoturismele cu caroserie de tip combi, la pretul pachetului, corespunzator marcii si modelului, se adauga 50 lei.
In cazul tapiteriilor din piele si alcantara, la pretul pachetului de curatare, se va mai adauga 50 lei.

Alte oferte

-18%

Ședință foto NewBorn

450 lei550 lei 1065

Studio Copii by Eduard Ionescu